lördag 30 april 2011

Kontaktannons:

Idag var det dags att äntligen (efter att ha skjutit upp det bra länge) rulla iväg däcken till bilverkstan för ett skifte. Oroa er inte, jag har dubbfria vinterdäck...
Det här är något som jag ogillar mer än tandläkaren. Jag avskyr att stå där som enda tjej i en lortig rörig verkstad omgiven av en massa män som pratar språk som jag inte förstår. Känner mig så malplacé...

Nåja, besöket föranledde som vanligt tankar på vad smidigt det vore om man hade en man som tog hand om den där bil-biten. Så jag fnulade ihop en liten (orealistisk?) kontaktannons. Som jag, för att förtydliga, såklart aldrig kommer publicera någon annan stans än här. :)



Så, för det första så gillar du att sköta om min bil. Men därmed inte sagt att du gillar att mecka med bilar utan snarare att du inte har något emot att köra den till verkstan/biltvätten/kolla luft och olja etc.

Du har ett jobb som du gillar och du har god ekonomi. Men...du är definitivt ingen slips-/kostymnisse. Du har dessutom full förståelse för hur mitt jobb är och dess arbets-tider.

Vi umgås då och då när vi båda känner för det.

Eftersom jag har barn får du gärna ha det också. Det underlättar om du förstår hur det är att ha barn, eftersom barnen alltid kommer först. Dessutom tvivlar jag på att jag kommer vilja börja om och skaffa fler barn i framtiden...

Du har inga fanatiska intressen. Du är inte sportdåre eller träningsfreak.

Du är heller ingen festprisse som tycker att en ledig helg inte kan spenderas utan alkohol. Utan snarare en som kanske tar en öl till maten vid midsommar och festar till det en gång om året...eller två högst.

Du kan läsa mina tankar och om jag behöver ventilera ett problem så är du bra på att lyssna och stötta....utan att komma med råd om hur jag borde lösa situationen.

Vi blandar inte våra liv med barnen nämnvärt. Du har dina traditioner med dem och dina veckor...och jag har mina. Vi umgås ju som sagt bara då och då. Inget intensivt..."jag kan inte leva utan dig tjafs".... utan mer ett vi umgås ibland när vi båda känner för att äta indiskt, se en film eller spendera en helg i sängen (hmm...borde kanske censurera för släktingar som läser eller?) .
Någon gång om året kanske vi åker utomlands på en weekendresa.

Du är inte den argumenterande typen. Om vi har olika åsikter om något så accepterar du det utan att försöka ändra på mig. Du får gärna tro att världen består av något mer än det fysiska/naturvetenskapliga/"Big bang theory" bla bla. Och ovsett om du är en typisk man i det här avseendet så låter du mig tro på det jag tror på utan att förringa det.

Varken du eller jag vill bo ihop...men någon gång i en avlägsen framtid kanske vi skaffar ett lantställe ihop dit vi kan åka på helgerna och sommaren. Var för sig eller tillsammans. Där jag kan ligga och lapa solsken i trädgårdsmöbeln eller rensa rabatter (för att jag gillar det!) och du sitter med en kopp kaffe och läser tidningen. :)

Utseendet är inte så noga... Du är hellre lite rund än trådsmal. Men det viktigaste är att du har glimten i ögat.
Men det är klart, om du ser ut så här:


eller så här:


eller så här:


Så kan du nog bara skumma igenom ovanstående krav-lista, för då är jag helt plötsligt inte lika kräsen längre. ;-)
Synd bara att Rob Lowe är gift. Brad Pitt är kanske aningens för gammal numera. Och Joshua Jackson...tja han är visserligen en 78a men...han bor ju lite väl långt härifrån. ;-)